Ianuarie 18, 2018 05:41:22

Fundatia General Stefan Gusa » Donatii/Contributii

Fiecare cetatean platitor de taxe poate alege ca 2% din impozitul pe venit pe care il da statului sa ajunga la o organizatie neguvernamentala.Directionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o donatie si nu implica niciun fel de cost pentru dumneavoastra: banii pe care alegeti sa ii orientati catre un ONG ar reveni oricum statului.

Directionarea a 2% din impozitul dvs. este o optiune si nu o obligatie.

- Doriti ca banii sa ramana in comunitatea dvs.? Alegeti o organizatie locala!

- Sunteti interesat de o anumita regiune (in care ati copilarit, de care sunteti legat dintr-un anumit motiv) ? Alegeti o organizatie care activeaza acolo!

- Exista un domeniu de care va simtiti atasat? Aveti interesul ca unul din domenii sa se dezvolte?Redirectionati acest impozit catre organizatiile pe care le alegeti fie ca activeaza in cultura si arta, invatamant,educatie,sanatate ,protectia mediului sau orice altceva!

Puteti astfel decide catre cine merg 2% din impozitele dvs. dar mai mult decat atat:

- nu va costa nimic

- contribuiti la eficientizarea cheltuirii banului public - deci al dvs.!

- puteti ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea dvs. directionand 2% catre o organizatie care lucreaza in acel domeniu

- va puteti asigura ca acesti bani raman in comunitatea dvs. directionandu-i catre o organizatie locala

2 % este un mecanism simplu prin care fiecare dintre noi poate decide sa contribuie la rezolvarea unei probleme sociale, sa sustina o cauza in care crede. Este un gest responsabil de solidaritate sociala si un exemplu de participare civica.

Alegeti organizatia pe care o doriti dvs.! Este dreptul dvs.!

Tot ce trebuie sa faceti este

1. sa descarcati, sa completati cu datele personale si sa semnati:

formularul 230 daca in 2007 ati obtinut venituri numai din salarii.

formularul 200 daca pe langa salarii ati obtinut si alte venituri.

2. sa trimiteti prin posta formularul sau sa il depuneti la Administratia Financiara de care apartineti prin domiciliul fiscal.

Daca doriti sa redirectionati 2% din impozitul Dvs. catre fundatia noastra sau doriti sa va alaturati initiativelor noastre prin donatii aveti nevoie de urmatoarele informatii:

• Numele organizatiei:FUNDATIA GENERAL STEFAN GUSA

• Codul de identificare fiscala (codul fiscal): CUI 11647704

• Contul organizatiei in format IBAN: UNICREDIT TIRIAC BANK

RO11BACX0000000194822000 RON

RO81BACX0000000194822001 EURO

Orice donatie va fi acceptata numai cu aprobarea Consiliului Director si se va face prin oferta scrisa precizandu-se de catre donator originea acesteia si scopul in care o face. (proiectul)

Toate donatiile se inscriu in Registrul de Donatii.