Iulie 23, 2019 14:45:49

Program 2010

Trimestrul I

*Participare la evenimentele desfăşurate în parteneriat cu C-damentul 2 Operaţional Întrunit Buzău şi autorităţile locale, pentru Comemorări la monumentul / biserica din satul Spătaru, la 16 ani de la moartea generalului Ştefan Guşă, Ziua Eroilor, Ziua Armatei etc.

*Depuneri coroane flori la Mormântul Eroului Necunoscut  in  Ziua Eroilor şi Ziua Armatei Romane

*Realizarea si tiparirea pliantului de prezentare al Fundaţiei “General Ştefan Guşă”

*Actualizarea şi întreţinere website “Fundaţia General Ştefan Guşă”

Trimestrul II

*Organizarea şi desfăşurarea ceremoniilor de inaugurare a Sălii de Lectură „General Ştefan Guşă” la U.N.Ap. „Carol I”

*Acordarea de Premii şi Diplome “General Ştefan Guşă”  absolvenţilor şefi de promoţie de la Colegiile Militare Liceale “Dimitrie Cantemir”- Breaza, “Ştefan cel Mare” – Câmpulung Moldovenesc şi “Mihai Viteazul” – Alba Iulia

*Acordarea de Diplome de excelenţă şi Premiul special “General Ştefan Guşă” absolventului şef de promoţie al Academiei Tehnice Militare, cercetătorului sau absolventului cu cea mai bună lucrare de absolvire a cursurilor la Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” şi unui ofiţer autor de studiu de profil din Comandamentul Operaţional Întrunit „Mareşal Alexandru Averescu” – Buzău

Trimestrul III

*Acordarea de Diplome şi premii “General Ştefan Guşă” absolvenţilor şefi de promoţie ai Academiilor: Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu, Forţelor Navale “Mircea cel Bătrân” Constanţa, Forţelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov, Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă “Mihai Viteazul Piteşti, Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” Sibiu,  Şcolii de Aplicaţie pentru Aviaţie “Aurel Vlaicu, Bobocu şi Şcolii de Aplicaţie pentru Logistică “G-ral Constantin Zaharia” Chitila, Bucuresti, Şcolii de Aplic. a Forţelor Navale “Viceamiral Constantin Bălescu”, Constanţa

*Realizare rubrică “Personalităţi în Uniformă” din “Observatorul Militar”

*Acordare Diplome şi Premii “General Ştefan Guşă” absolvenţilor şefi de promoţii ai Şcolii Militare de Maiştrii şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” – Piteşti , Şcolii Militare de Maiştrii şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia”  - Bobocu, Şcolii Militare de Maiştrii Militari de Marină a Forţelor Navale„ Amiral Murgescu”  - Constanţa
Burse subzistenţă: 3 elevi de la  la colegii militare liceale – şi patru elevi de la Academia Tehnica Militară si la cele trei Academii de Forţe.

*Excursii in străinătate pentru 3 elevii de clasa a Xa,-XI-a Colegii militare liceale (Cantemir – Breaza, Mihai Viteazul - Alba Iulia, Ştefan cel Mare – C-lung Moldovenesc)

Trimestrul IV

*Participare la comemorarea  generalului Ştefan Guşă la monumentul de la biserica ctitorită în satul Spătaru, la  aniversarea evenimentelor din decembrie 1989

*Interviuri, articole în presa militară şi civilă, emisiuni Radio şi TV legate de scopul şi obiectivele FGŞG