Iunie 25, 2019 17:19:41

Premii sefi promotie 2012

Potrivit unui proiect devenit tradiţie (patru ani de la instituire), Fundaţia “General Ştefan Guşă” a acordat şi în acest an DIPLOME de EXCELENŢĂ şi PREMII în bani şefilor promoţiei de absolvenţi 2012 “Neagoe Basarab 500” ai instituţiilor militare de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale.
Au primit Diplome şi Premii în valoare de câte 1200 lei: maior ILEANA-NIŢĂ M. Constantin - George, seful celei de a 113-a  promoţii a Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”; inginer CHIFOR Bogdan-Cosmin, şeful promoţiei Academiei Tehnice Militare;  absolvent Mircea-Petru STANIC, seful promoţiei Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”; absolvent  Marinela-Romina MÎRZA, şeful promoţiei  Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” şi absolvent Alexandra-Elena MUŞAT, şeful promoţiei Academiei  Navale „Mircea cel Bătrân”.
          Diplome şi Premii în valoare de câte 1000 lei au fost acordate şefilor de promoţie, viitori maiştri militari  şi subofiţeri din şcolile de profil ale Forţelor Armatei astfel: absolvent Cristina-Denisa BARBU, şeful promoţiei Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”; absolvent CUCOŞ V. Daniel, şeful promoţiei Şcolii  Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri  a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” şi absolvent Ionela RUSU, şeful promoţei  Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.
         Disticţiile de mai sus au fost acordate cu ocazia ceremoniilor de absolvire desfăşurate în zilele de 20 şi 31 iulie a.c., în garnizoanele de reşedinţă, de către generali şi ofiţeri în rezervă, foşti colegi şi apropiaţi ai generalului Ştefan Guşă: Amiral C-tin Anghel (Constanţa), generalii Niculae Spiroiu (Bucureşti, Universitatea Naţională de Apărare) şi Ilie Dragomir (Piteşti), colonel dr ing Corneliu Cristescu  (Bucureşti, Academia Tehnică Militară), colonel Nicolae Mitu  din Statul Major al Forţelor Terestre (Sibiu).