Noiembrie 13, 2019 11:11:57

25 - 28 februarie 2013 - În perioada 25 - 28 februarie 2013 a fost platita transa a II-a a celor 10 burse acordate de Fundatia "General Stefan Gusa" elevilor si studentilor din Institutiile Militare de Învatamânt.

3 martie 2013 - Duminica 3 martie 2013, în orasul Bistrita a avut loc festivitatea de încheiere a fazei pe Ministerul Apararii Nationale a Competitiilor Sportive si aplicativ-militare de iarna pentru unitatile de instructie.

accesati pentru eveniment

23 - 26 aprilie 2013 - În perioada 23 – 26 aprilie 2013 a fost plătită tranşa a III-a a celor 10 burse acordate de Fundaţia „General Ştefan Guşă” elevilor si studentilor din Institutiile Militare de Învăţământ.

13 iunie 2013 - Joi 13 iunie 2013, cu ocazia Sărbătoririi Înălţării Domnului-Ziua Eroilor, Fundaţia “General Ştefan Guşă”, în colaborare cu Garnizoana militară Buzău – Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, au organizat un ceremonial militar şi religios cu gardă şi fanfara militara, cu depuneri de coroane de flori la monumentul şi mormântul generalului Ştefan Guşă aflat in curtea  bisericii ctitorite in Satul Spătaru, comuna Costeşti.

accesati pentru eveniment

30 iunie - 05 iulie 2013 - În perioada 30 iunie – 5 iulie 2013, a avut loc excursia grupului de elevi de colegii militare liceale beneficiari ai premiului „Excursie în Italia” al Fundaţiei „General Ştefan Guşă”.

accesati pentru eveniment

26 iulie - 31 iulie 2013 - Fundaţia “General Ştefan Guşă” a acordat şi în acest an DIPLOME de EXCELENŢĂ şi PREMII în bani şefilor promoţiei de absolvenţi 2013  “Aurel Vlaicu 100” ai instituţiilor militare de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale.

accesati pentru eveniment

16 septembrie 2013 - Fundaţia „General Ştefan Guşă” a acordat Premiul pentru Cercetare ştiinţifică în valoare de 1500 lei, d-lui Cpt.Cdr Laurenţiu POPESCU din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” ...

accesati pentru eveniment

25 octombrie 2013 - In cadrul manifestărilor ocazionate de sărbătorirea Zilei Armatei Române 2013, o delegaţie a Fundaţiei “General Ştefan Guşă”.

accesati pentru eveniment

13 noiembrie 2013 - au fost expediate scrisorile prin care s-a adus la cunoştinţă elevilor şi studenţilor militari bursieri ai Fundaţiei „General Ştefan Guşă”  cuantumul burselor şi datele la care le vor fi plătite. Scrisorile au fost însoţite de pliante de prezentare a Fundaţiei.

accesati pentru eveniment

2 decembrie 2013 - Conform proiectelor la care cooperează în mod tradiţional Fundaţia “General Ştefan Guşă” cu Fundaţia “Mareşal Alexandru Averescu” a fost sponsorizat în natură cu 69  volume lucrări

accesati pentru eveniment

20 decembrie 2013 - Conform unui proiect devein tradiţional, a fost sponsorizată în natură la 20 decembrie, cu ocazia sărbătorii Crăciunului, Asociaţia pentru prevenirea abandonului şcolar “Sfântul Arhidiacon Ştefan”