Septembrie 16, 2019 03:41:58

16 septembrie 2013 - La 16 septembrie 2013 Fundaţia „General Ştefan Guşă” a acordat Premiul pentru Cercetare ştiinţifică în valoare de 1500 lei, d-lui Cpt.Cdr Laurenţiu POPESCU din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”,  pentru lucrarea referitoare la influenţa folosirii dronelor asupra operaţiilor militare.

13 noiembrie 2013 - La 13 noiembrie 2013.au fost expediate scrisorile prin care s-a adus la cunoştinţă elevilor şi studenţilor militari bursieri ai Fundaţiei „General Ştefan Guşă”  cuantumul burselor şi datele la care le vor fi plătite. Scrisorile au fost însoţite de pliante de prezentare a Fundaţiei.
La aceiaşi dată, s-a plătit prin mandate poştale prima tranşă a burselor în valoare de 450 lei, total 3150 lei, următorilor 7 bursieri militari din în anul de învăţământ 2013-2014:  Elev DICUŢ Elena-Lidia  Scoala Militară de Maistrii Militari şi Subofiţeri a ForţelorTerestre
„Basarab I”
Elev PISCUREANU Alexandru Şcoal Militară de Maiştrii Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ”Traian Vuia”
Elev caporal MURARIU Diana Şcoala Militară de Maiştrii Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”