Iulie 23, 2019 15:06:33

cu principalele activităţi din anul 2016 al Fundaţiei
“General Ştefan Guşă”

I. Ceremonii:

25 Octombrie 2016 - Ziua Armatei: Depunere coroană la Mormântul Ostaşului Necunoscut

21 Mai 2016 - Înălţarea Domnului – Ziua Eroilor, Ceremonial militar şi religios la Ctitoria din Satul Spătaru (depuneri de coroane, pachete pomenire)

22 decembrie 2016 - Aniversare evenimente din dec 1989. Ceremonial militar şi religios

II. Activităţi

25.10.2015 - Acordarea a 7 burse lunare (de subzistenţă), 9 luni pe an (oct-iunie) pentru 3 elevi scoli de maiştri şi subof., 3 cadeţi din academiile de forţe (terestre, aeriene, navale) si un student Acad. Tehnica  Militară.
31.01.2016
15.04.2016

28.06-3.07 2016 - Acordarea a 7 burse sub formă de excursie  Italia pentru şase elevi/eleve  Liceu Militar şi un cadru didactic însoţitor

16-31 iulie 2016 - Acordarea de Diplome şi premii ale “Fundaţiei General Ştefan Guşă” absolvenţilor şefi de promoţie ai, Academiei Tehnice Militare, Academiilor: Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu; Forţelor Navale “Mircea cel Bătrân” Constanţa; Forţelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov (4 premii a câte 1500 lei /350 Eu) şi ai Şcolilor Militare de Maiştrii şi Subofiţeri:  a Forţelor Terestre, “Basarab I” – Piteşti; a Forţelor Aeriene “Traian Vuia”  - Boboc, a Forţelor Navale„ Amiral Murgescu”- Constanţa. ( 3 premii a 1200 lei/ 275 Eu).

Iunie - Iulie 2016 - Acordarea Premiilor Fundaţiei primilor trei sportivi militari clasaţi la faza finală a Jocurilor Sportive Militare

Septembrie 2016 - Premiul pentru Cercetare Ştiinţifică în domeniul Apărării Naţionale

1-2 decembrie 2016 - Donaţie cărţi beletristica şi istorie pentru Concursul de istorie al elevilor şi studenţilor din Judeţul Buzău organizat de Ziua Naţională.

III. Acţiuni Caritabile

6 decembrie 2015 - •    Donaţie alimente, dulciuri, materiale întreţinere, rechizite, Asoc. Sf. Arhidiacon Ştefan, Parohia Ghencea