Decembrie 8, 2019 05:35:11

Bursele Fundaţiei „General Ştefan Guşă”  2016-2017

La 12 noiembrie 2016 au fost expediate scrisorile prin care s-a adus la cunoştinţă elevilor şi studenţilor militari bursieri ai Fundaţiei „General Ştefan Guşă” pe anul de învăţământ 2016-2017,  cuantumul burselor de subzistenţă şi datele la care le vor fi plătite. Scrisorile au fost însoţite de pliante de prezentare a Fundaţiei. Bursa lunară de subzistenţă acordată
este de 300,00 lei.
La data de 21 noiembrie s-a plătit prin mandate poştale prima tranşă a burselor în valoare de 900 lei, total 6300 lei, următorilor 7 bursieri militari din în anul de învăţământ 2016-2017:

Elev CÎŢU Marcel -  Scoala Militară de Maistrii Militari şi Subofiţeri a ForţelorTerestre „Basarab I”
Elevă BUGA Florentina- Şcoala Militară de Maiştrii Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ”Traian Vuia”
Elev caporal BURDUJA Constantin- Şcoala Militară de Maiştrii Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”
Student  NEGOIŢĂ Adrian-Cătălin,  Academia Tehnică Militară
Studentă  serg DAVID Octavia – Mădălina -  Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”
Studentă DASCĂLU Pavel -  Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”
Student  caporal ANTONESI Nicuşor - Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Tranşele a doua şi a treia, de aceiaşi valoare cu prima,  vor fi plătite în lunile martie şi mai 2017